Zoeken naar meubels, nieuws etc
Een kok van Chefs4Chefs snijdt vlees in een hotelkeuken
Over ons

Met Chefs4Chefs willen wij onze kennis en ervaring inzetten bij professionele keukens. 

Omdat wij zelf als chef in diverse topkeukens hebben gewerkt in Nederland en in het buitenland, weten wij als geen ander hoe het er écht aan toe gaat in de keuken, en waar u tegenaan kunt lopen. 

Wij komen van de vloer en samen met u maken wij graag het verschil!

Chefs4Chefs is in 2006 opgericht door een team ervaren freelance chefs; ieder met zijn eigen inbreng en met passie voor het vak! Met Chefs4Chefs willen wij onze kennis en ervaring inzetten voor professionele keukens en omdat wij zelf als chefs in diverse topkeukens hebben gewerkt in Nederland en in het buitenland, weten wij als geen ander hoe het écht is in de keuken en waar u tegenaan kunt lopen. Wij komen van de vloer en samen met u maken wij graag het verschil! 

Chefs4Chefs heeft een netwerk van meer dan 350 gecertificeerde freelance (chef-)koks en wij kennen van elke chef zijn of haar competenties. Wij hanteren een strenge selectie en evalueren regelmatig om de beste oplossing te bieden voor uw vraagstuk. Vakkundigheid, ondernemerschap, betrokkenheid en een proactieve houding vormen voor ons de sleutel tot succes. 

Chefs4Chefs is NEN 4400-1 gecertificeerd en wij zien dat onze aanpak succesvol is door het groeiend aantal opdrachtgevers in Nederland én België. Onze freelance chefs worden voor allerlei vraagstukken gevraagd en Chefs4Chefs biedt graag de oplossing. Waarmee mogen we u helpen? 

Op een prettige samenwerking!

Team Chefs4Chefs

Hospitality4Hire

Waar Chefs4Chefs stopt, begint Hospitality4Hire! 

Het wordt nu steeds lastiger om ervaren bedieningsmedewerkers te vinden. Wij leveren graag aansturende bedieningsmedewerkers. Denk aan Partymanagers, Gastvrouwen, Barista’s en top Bedieningsmedewerkers.

Op sommige dagen kun je wel wat extra handen gebruiken, terwijl je op andere dagen personeel te veel hebt. 

Daarom werken wij met freelancers. Wij hebben een groot netwerk in zowel Nederland als België, waardoor we altijd de juiste bedienings-, /hospitality medewerker bij jouw zaak kunnen plaatsen.

Chefs4Care

Wij hebben ons zusterbedrijf Chefs4Care opgericht om onze professionele horeca ervaring in te zetten voor zorginstellingen. Of het nou gaat om dagelijkse ondersteuning bij de operationele taken of om advies en implementatie van een nieuw beleid; Chefs4Care beschikt over de juiste kennis, ervaring en (chef-)koks om ervoor te zorgen dat ook de keuken van een zorginstelling het optimale rendement oplevert. 

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met kostenbeheersing, we geven advies over het menu en we selecteren de juiste leveranciers om vers en gevarieerd eten mogelijk te maken voor elk budget en om voedselverspilling te beperken. 

Opdrachtaanvaarding o.b.v. Service Level Agreements of een ad-hoc afspraak is allebei mogelijk. 

Contact opnemen

Wilt u een chef of kok inhuren voor uw keuken en/of heeft u een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op. Inschrijven als (chef-)kok bij Chefs4Chefs? Gebruik dan dit formulier.