Zoeken naar meubels, nieuws etc
EvitaCopierPhotography AngeloGheza 2 EvitaCopierPhotography AngeloGheza 3
Ik zoek een kok

Heeft u behoefte aan extra mankracht in de keuken voor een bepaald moment of voor een langere periode? En is het niet mogelijk om iemand aan te nemen? Chefs4Chefs heeft de oplossing voor elk vraagstuk. Van productie draaien bij grote cateraars, invallen bij ziekte, tot aan het verzorgen van kookdemonstraties in het binnen- en buitenland. Zo haalt u het hele jaar door het maximale rendement uit uw keuken!

Alle functies en niveau’s

Chefs4Chefs heeft een netwerk van meer dan 350 freelance (chef-)koks en door onze expertise weten wij precies wie u waarvoor nodig heeft. Wij kennen van elke chef zijn of haar competenties en kunnen op deze manier snel schakelen om elk bezettingsprobleem op te lossen. Van invallen bij ziekte, tot aan het openen van een nieuwe locatie.

De beste chefs

Op basis van uw wensen en behoeften selecteren wij voor u de beste chefs uit ons netwerk, zodat u gemakkelijk én snel de juiste persoon kunt inzetten voor uw vraagstuk. Chefs4Chefs werkt onder andere voor hotels, strandpaviljoens, recreatieparken, restaurants, partycateraars, bedrijfscateraars, inflight cateraars, verzorgingshuizen, ziekenhuizen, theaters, schouwburgen, stadions en concertzalen.

Bij 95% van de aanvragen plaatsen wij de door u gezochte kok binnen 24 uur!

Eerlijk en vakkundig advies

Naast dat u bij ons extra mankracht kunt inhuren, kunt u ook bij ons terecht voor eerlijk en vakkundig advies om zo het maximale resultaat uit uw keuken te halen. Denk aan de organisatie en uitvoering van catering tijdens een bedrijfsfeest of relatie-evenement, de opening van een nieuwe locatie, de lancering van een product of dienst of voor productontwikkeling. Ook verzorgen wij trainingen voor het keukenpersoneel en geven wij advies, bijvoorbeeld over het samenstellen van een commerciële menukaart en over de indeling en routing in de keuken.

Contact opnemen

Wilt u een chef of kok inhuren voor uw keuken en/of heeft u een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op. Inschrijven als (chef-)kok bij Chefs4Chefs? Gebruik dan dit formulier.