Zoeken naar meubels, nieuws etc
Ik zoek werk als kok

Ben jij een freelance chef en heb je tijd voor nieuwe opdrachten? Meld je dan aan bij Chefs4Chefs! Ben je nog in loondienst en op zoek naar een uitdaging als zelfstandig ondernemer? Ook dan kun je bij ons terecht! In de afgelopen 12 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd van zowel kleine als grote opdrachtgevers in binnen- en buitenland en onze freelance (chef-)koks voeren allerlei opdrachten uit. Van extra mankracht in de keuken, productontwikkeling, kookdemonstraties, foodstyling, tot aan coaching bij turnaround-projecten. Spreken deze opdrachten je aan? Lees hieronder wat we van jou verwachten en wie weet ben jij degene die ons Chefs4Chefs-team komt versterken!

Ikzoekwerkdame

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het starten als freelance chef?

Alle functies en niveau’s

Wij beschikken over een gedegen netwerk van meer dan 350 freelance koks. Van elke chef kennen we zijn of haar competenties. Wij kunnen u daadwerkelijk helpen aan tijdelijke chefs, voor elke functie en op elk niveau.

Beginnen als freelance (chef-)kok?

Ben je nog niet ingeschreven als freelance chef, twijfel je of het iets voor jou is en/of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via info@chefs4chefs.nl. We begeleiden chefs bij hun inschrijving als freelancer en kunnen je alle informatie geven over modelovereenkomsten, belastingaangifte en alle andere zaken waar je rekening mee moet houden.

Werken als chef via Chefs4Chefs

Naast dat onze chefs van koken en lekker eten houden, kenmerkt een (chef-)kok van Chefs4Chefs zich door…

de meerdere jaren ervaring in de keuken.

het zijn van een echte vakman of vakvrouw.

altijd ruim op tijd aanwezig te zijn.

te weten wat er van hem of haar wordt verwacht.

zelfstandig te werken.

vooruit te denken.

zijn of haar betrokkenheid.

het maximale uit zijn of haar werkdag te halen.

het zijn van een echte teamspeler.

leergierig te zijn.

het nemen van verantwoordelijkheid.

DSC 7151WebRes

"Al heel wat jaren werk ik, met veel plezier, voor en samen met het team van Chefs 4 Chefs."

Angelo

"Chefs4Chefs ontzorgd. Snelle facturatie, duidelijke communicatie en een goed gevulde agenda."

Mahmoud Simiyari

"Iedereen is super behulpzaam bij Chefs4Chefs. Je hebt alle vrijheid, ze zijn altijd goed bereikbaar maar het belangrijkste; ze hebben leuke shifts."

Badr Salah

"Teamwork is het geheim waarmee ik met Chefs4Chefs op unieke locaties heb mogen werken."

Maria Bruineman

Inschrijven als kok

Ben jij freelance kok en wil je je inschrijven bij Chefs4Chefs? Vul dan direct het formulier in en voeg een recente versie van je CV toe. Zodra we jouw inschrijving hebben ontvangen nemen we contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Als je nog geen inschrijving bij de Kamer van Koophandel hebt, maar wel als ZZP-er aan de slag wilt, kun je je ook bij ons aanmelden. We kunnen je begeleiden bij je inschrijving en nemen de tijd om je goed te informeren over de eisen die gesteld worden aan jouw ondernemerschap. Ook kunnen we je in contact brengen met de juiste adviseurs die jou helpen bij de eerste stappen als ondernemer.