Direct een kok nodig? Stuur een mail naar info@chefs4chefs.nl

Spoedaanvraag

Heeft u met spoed een chef nodig? Wacht niet langer en meld hier uw spoedaanvraag aan. Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen, gaan we meteen op zoek naar een geschikte kok die direct inzetbaar is.

We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

In 98% van de gevallen vinden wij binnen 6 uur na aanvraag de chef die u zoekt.Hoe snel kan de chef bij mij ingezet worden?

Wij hebben een groot netwerk van chefs met een landelijke dekking. Ook buiten kantoortijden kunnen we een beroep doen op een aantal chefs die zich beschikbaar houden voor spoedopdrachten. Het komt vaker voor dat we, ook voor de volgende dag, spoedopdrachten  invullen. Hier gelden wel afwijkende tarieven voor.

Welke functies en niveau’s biedt Chefs4Chefs aan?

Chefs4Chefs heeft een netwerk met ruim 250 freelance koks. Uit dit netwerk bieden we alle functies en niveaus.  We kennen de competenties van onze chefs. Zo bieden we ondermeer Executive chef-koks, zelfstandig werkend chefs of aankomend chefs,  zelfs  TV-koks en Sushi-specialisten of Grillmasters en demo-chefs.

Wordt er een minimum aantal uur voor een spoedopdracht gehanteerd?

Normaal gesproken hanteren wij een minimum van 7 uur per dienst. Voor een spoedaanvraag geldt dit minimum niet. Spoedopdrachten zijn altijd maatwerk. Hiervoor hanteren we afwijkende voorwaarden. Altijd maken we hierover, vooraf, duidelijke afspraken. Bij aanvaarding worden deze direct schriftelijk bevestigd.

Is het spoedtarief hoger dan het normale tarief?

Als u voor het eerst een spoedaanvraag plaatst bij Chefs4Chefs nemen we direct contact met u op om de functie en het niveau te bepalen.  Het vast te stellen spoed-tarief is afhankelijk van de gewenste functie, het niveau van de chef en de duur van de opdracht. Ook wij hechten aan duurzame relaties en dan hoeft een spoedopdracht niet altijd duurder te zijn.

Ook in een al bestaande opdrachtgeversrelatie zijn spoedopdrachten mogelijk. De daarvoor geldende voorwaarden en tarieven worden vastgelegd in de raamovereenkomst tussen u als opdrachtgever en wij als opdrachtnemer.

    Wil jij je inschrijven als kok bij Chefs4Chefs? Gebruik dan niet dit formulier, maar gebruik dan dit formulier


    Chefs4Chefs © 2018 | Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy-statement