Over Chefs4Chefs

Chefs4Chefs bv is in 2006 opgericht door Cees Heeneman. Chefs4Chefs bv zet graag zijn jarenlange kennis en ervaring in bij professionele keukens. Omdat wij zelf in diverse topkeukens in Nederlandse en daarbuiten werkzaam zijn geweest als chef, weten wij als geen ander tegen welke uitdagingen u aan kunt lopen.

Chefs4Chefs bv beschikt over een netwerk van meer dan 350 gecertificeerde freelance chefs. Van elke chef kennen we zijn of haar competenties. De ervaring van onze opdrachtgevers met individuele chefs speelt een belangrijke rol bij onze strenge chef-selectie & -evaluatie. We eisen vakkundigheid en ondernemerschap. Inzet en een proactieve rol is de sleutel voor succes. Alleen dan kunnen wij voor elk project het beste team selecteren en een oplossing op maat aanbieden.

Onze aanpak is succesvol en vertaalt zich in een groeiend aantal trouwe opdrachtgevers in Nederland en België. Deze vragen regelmatig onze hulp aan. En gespecialiseerde hulp aanbieden doen we graag.

Cees Heeneman (NL)
Cees Heeneman (NL) “Wij zien het als onze belangrijkste taak om de keukenkwaliteit bij onze opdrachtgever te waarborgen en ervoor te zorgen dat onze chefs het maximale uit hun opdracht halen”

Chefs4Care

Chefs4Care

Ons zusterbedrijf Chefs4Care is opgericht om onze professionele horeca-ervaring in te zetten bij de probleemoplossing in keukens van zorginstellingen. Of het nu gaat om dagelijkse ondersteuning bij de operationele taken of om advies en implementatie van een nieuw beleid: Chefs4Care beschikt over de juiste kennis, ervaring en koks om ervoor te zorgen dat ook de keuken van een zorginstelling het optimale rendement oplevert.

Vers en gevarieerd eten is mogelijk voor elk budget. Wij koppelen onze horeca-professionals graag aan projecten in de zorg door te ondersteunen bij trajecten inzake kostenheersing, het advies over menuplanning en -engineering, selectie van de juiste leveranciers en het beperken van voedselverspilling.

Opdrachtaanvaarding o.b.v. Service Level Agreements of ad-hoc afspraak zijn beiden mogelijk.


Young Chefs Recruitment

Young Chefs Recruitment is het label van de Chefs4Chefs groep dat zich uitsluitend richt op het werven en begeleiden van jong talent in de keuken. Ambitieuze aankomend chefs kunnen zich bij YCR aanmelden en uitgebreid ervaring opdoen in de keukens van verschillende bedrijven, om zo te ontdekken waar hun kwaliteiten het best tot hun recht komen. Hierbij worden zij begeleid door de ervaren chefs van Chefs4Chefs en Chefs4Care.

Meer weten? Kijk op ycr.nl

Young Chefs Recruitment

Neem contact op met Chefs4Chefs

Chefs4Chefs B.V.

Baarsveen 169
3205 BB Spijkenisse


info@chefs4chefs.nl

KvK: 67487602
BTW: NL857022775B01

Laat ons contact met u opnemen

    Wil jij je inschrijven als kok bij Chefs4Chefs? Gebruik dan niet dit formulier, maar gebruik dan dit formulier


    Chefs4Chefs © 2018 | Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy-statement