Direct een kok nodig? Stuur een mail naar info@chefs4chefs.nl

Kok gezocht voor mijn strandpaviljoen

U wilt elk jaar het maximale uit het strandseizoen halen. Dat betekent dat uw keukenpersoneel ingewerkt moet zijn en direct moet kunnen schakelen. Bij ziekte of afwezigheid van uw vaste koks heeft u daarom behoefte aan professionele vervanging door chefs die weten van aanpakken.

Voor elke tijdelijke opdracht heeft Chefs4Chefs een groot netwerk met ruim 250 professionele freelance chefs. In de praktijk betekent dit dat we in 98% van de tijd uw spoedopdrachten binnen 6 uur succesvol invullen.

Onze freelance koks zijn ondernemende ZZP-ers met grote ervaring in verschillende horecazaken en die met veel plezier hard werken zodat uw keuken blijft draaien. Wij kennen onze koks persoonlijk en weten daarom meteen wie het best bij uw bedrijf past.

Direct een kok aanvragen
Kok gezocht voor mijn strandpaviljoen Strandpaviljoen freelance kokKok gezocht voor mijn strandpaviljoen Kok gezocht voor mijn strandpaviljoen Strandpaviljoen freelance kok

Ik wil een advies voor de keuken in mijn strandpaviljoen

Voor een groot deel is het succes van het strandseizoen afhankelijk van het zomerweer. Hoe richt u de keuken van uw strandpaviljoen daar op in? En is een grote menukaart met een breed assortiment tijdens de piekmomenten in de keuken goed te verwerken?

Bij ziekte van een kok of bij onverwachts mooi weer heeft u behoefte aan een goed voorbereid team, een efficiënt ingerichte keuken en een vakkundig samengestelde menukaart.

U kunt Chefs4Chefs op projectbasis inhuren voor elke uitdaging in de keuken van uw strandtent. We helpen bij spoedopdrachten en zijn ook graag uw partner inzake seizoensomvattende projecten.

Alle functies en niveau's

Chefs4Chefs lost alle mogelijke bezettingsproblemen op. Op basis van onze expertise kunnen wij precies inschatten wie u nodig heeft. Zo zorgen wij ervoor dat de juiste chef zo snel mogelijk bij u aan het werk gaat.

Wij beschikken over een gedegen netwerk van meer dan 350 freelance koks. Van elke chef kennen we zijn of haar competenties. Wij kunnen u daadwerkelijk helpen aan tijdelijke chefs, voor elke functie en op elk niveau:


Laat ons contact opnemen

  Wil jij je inschrijven als kok bij Chefs4Chefs? Gebruik dan niet dit formulier, maar gebruik dan dit formulier


  FAQ : Kok gezocht voor mijn strandpaviljoen

  Hoe verhoud ik me als opdrachtgever tot Chefs4Chefs en de freelance chef ?

  Ik ben klant van Chefs4Chefs en daarmee opdrachtgever. Chefs4Chefs is leverancier en mijn opdrachtnemer. Met Chefs4Chefs maak ik afspraken over de inzet van freelance chefs.

  Chefs4Chefs zet mijn opdracht uit in haar chefspool en selecteert de beste kandidaat.  Degene die bij mij komt werken is opdrachtnemer van Chefs4Chefs. In geval van vragen of problemen met betrekking tot de chef-inzet zijn Cees en Michel , eigenaren van Chefs4Chefs, mijn aanspreekpunt. Directe lijnen, direct contact, van ondernemer tot ondernemer

  Sinds de Wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties, 2016) werkt Chefs4Chefs met haar chefs op basis van de ‘Raamovereenkomst Freelance Chef ‘. Deze kwam als Modelovereenkomst in de plaats van de op 1 mei 2016 afgeschafte VAR, Verklaring ArbeidsRelatie. Chefs4Chefs was de eerste in de branche die deze eigen Raamovereenkomst ingevoerd heeft. Deze is door de belastingdienst als modelovereenkomst geaccepteerd.

  Als een incidentele opdracht leidt tot een relatie voor langere duur biedt Chefs4Chefs mij altijd de RaamOvereenkomst Opdrachtgever aan waardoor aansprakelijkheidsrisico’s tot een minimum beperkt zijn. Zowel ik als Chefs4Chefs zijn er bij gebaat als we de tijdelijke inzet goed geregeld hebben. En dat doen we door onze afspraken in deze ROVK OG vast te leggen.

  Hebben de koks van Chefs4Chefs ervaring in strandpaviljoens?

  Chefs4Chefs heeft een netwerk van meer dan 250 freelance chefs. Het merendeel van deze koks heeft ruime ervaring in verschillende type restaurants, van grand-café tot sterrenrestaurant. De chefs met ervaring in strandpaviljoens worden als eerst voor uw opdracht benaderd.

  Wat is het tarief van een freelance kok voor mijn strandpaviljoen?

  Chefs4Chefs werkt met verschillende tarieven. Dit hangt onder andere af van de gewenste functie(s) en het niveau van de chef(s), de duur van de opdracht en de mogelijkheid die er is voor vervolgopdrachten. We lichten dit graag toe in een persoonlijk gesprek. Bel, mail of stuur ons een bericht via Whatsapp en wij reageren bij eerste gelegenheid. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

  Is het tarief voor een spoedklus hoger?

  Als u voor het eerst een spoedaanvraag plaatst bij Chefs4Chefs nemen we direct contact met u op om een tarief vast te stellen. Dit tarief is afhankelijk van de gevraagde functie, het gewenste niveau en de duur van de opdracht. Als een spoedopdracht de deur opent voor een langer committment hoeft de spoedopdracht niet duurder te zijn dan een reguliere opdracht.

  Onze vaste opdrachtgevers vinden de voorwaarden en tarieven voor een spoedaanvraag in hun raamovereenkomst.

  Werkt Chefs4Chefs met een contract of raamovereenkomst?

  Voor een incidentele opdracht geldt een schriftelijke opdrachtbevestiging die onderhavig is aan onze Algemene Leveringsvoorwaarden. In geval van opdrachten voor langere duur of  herhaalopdrachten tekent Chefs4Chefs met u als opdrachtgever een op maat gemaakte Raamovereenkomst. Op deze overeenkomst tot uitvoering van een opdracht  zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Een PDF-copie van de Algemene Leveringsvoorwaarden kunt u hier inzien.

  Chefs4Chefs © 2018 | Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy-statement